Håndværkets Dag 2019

Håndværkets Dag 2019
Håndværkets Dag. Foto: Christiansfeld Centret

Håndværkets Dag 2019

Håndværk, renovering og bæredygtighed!

Tag hele familien med til Håndværkets Dag i Christiansfeld lørdag d. 31. august 2019 kl. 10.00 - 16.00. Temaet i år er "håndværk, renovering og bæredygtighed". Oplev bl.a. håndværkere demonstrere deres kunnen og teknikker, spændende foredrag, historiske byrundvisninger, kreativ workshop og sjove aktiviteter for børnene. 

Traditionen tro inviterer Christiansfeld Centret til Håndværkets Dag i Christiansfeld.

I år er temaet ”håndværk, renovering og bæredygtighed” – et relevant og aktuelt emne, der rækker ud over traditionen for det gode håndværk i Christiansfeld og ind i tidens strømninger og fokus på bæredygtighed og genbrug.

Brødremenighedens håndværkere har altid haft stor fokus på genanvendelse af de materialer, der var til rådighed. Og byens gode stand skyldes bl.a. håndværkernes sans og viden om kvalitet og godt håndværk.

Til Håndværket Dag i år har vi inviteret en lang række håndværkere, der alle er dygtige og dedikerede til deres fag – og som med glæde viser og fortæller om deres kunnen og teknikker.

Desuden er der mulighed for at komme på historisk byvandring i UNESCO-byen Christiansfeld, opleve spændende foredrag, deltage i kreativ workshop og selvfølgelig er der sjove og lærerige aktiviteter for de mindste.

Der vil i løbet af dagen være mulighed for at shoppe lækre ting og sager ved de forskellige håndværksstande, samt lejlighed til at købe mad og drikke, kaffe og kage.

Vi glæder os til Håndværkets Dag 2019, hvor de historiske rammer i Søstrehuset igen er fuld af liv og aktiviteter på alle etager og i gård og have.

Med venlig hilsen

Christiansfeld Centret

 

For yderligere information kontakt venligst: 

Neel Gotthard
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 7979 1637

Inger-Marie Børgesen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 7979 4400


Udskriv   Email