Rundvisninger

Offentlig rundvisning

Christiansfeld

Hør om Christiansfelds og Brødremenighedens historie. Oplev den unikke arkitektur og byplan i den historiske bykerne og mærk byens særlige atmosfære.

Offentlige rundvisninger er for enkeltpersoner og små grupper. De offentlige ture har et begrænset antal pladser og foregår på bestemte datoer. 

Læs mere om datoer, priser, praktisk information og hvordan du tilmelder dig.

Privat rundvisning

Image

Skal I på familietur, firmaudflugt eller anden form for udflugt med en større gruppe? Book en privat tur i Christiansfeld og omegn.

Private rundvisninger er for mindre eller større grupper, der ønsker deres egen tur med privat guide rundt i Christiansfeld, eller til en af de øvrige ture, vi udbyder.

Læs mere om hvilke ture vi udbyder, priser, praktisk information og hvordan du sender forespørgsel. 

Fantastisk oplevelse!

Vi havde en fantastisk oplevelse med guidet tur rundt i Christiansfeld. Dygtig og livlig guide krydrede en fin tur gennem byen.

Spændende rundvisning

Vi meldte os til en offentlig rundvisning fra Christiansfeld Centret. Rundvisningen varede ca. 90 min. og var meget spændende og oplysende både hvad angår historien om Brødremenigheden og Christiansfeld som by/ UNESCO destination.

Venlighed og dygtig guide

Jeg besøgte Christiansfeld i marts og havde bestilt guide - vi var 20 personer. Fortrinlig rundvisning og fortælling - alle var så tilfredse

God og spændende fortælling

Vi var på en fantastisk guidet tur gennem Christiansfeld hvor fortællingen om Christiansfelds historie indtil i dag blev fortalt på en god og spændende facon.

En stor oplevelse!

Virkelig gode, vidende, indlevende, veltalende og nærværende guides. Tilpas tid og meget spændende historier. Noget, man vil huske.

Yderst interessant rundvisning i byen.

Man må simpelthen ikke gå glip af at booke en rundvisning i Christiansfeld helt specielle miljø med en fantastisk kultur. Den er alle pengene værd (kun 60 kr pr. person). Vores guide var virkelig velbevandret i den lokale historie.